Theaterproducties

Ons aanbod voor theaterseizoen '19/'20:

 

KINDEREN/FAMILIES

Vroemtuut. Een intieme, muzikale vertelling rond het thema verkeer, met een speelmat als decor en diverse vrolijke figuren (Doelgroep: 2,5-5 jarigen, families)

Lijfje en ik. Boek- en vertelproject rond lichamelijkheid en weerbaarheid voor vier- tot zevenjarigen, hun ouders en begeleiders.

Samoerai! De Kikkerclub rules! We pakken dat Monster! Een muzikaal theaterstuk rond verkeer. (Doelgroep: 6-12 jarigen, families)

LIEDJESPROGRAMMA'S/ANIMATIE OP MAAT

 

JONGEREN & VOLWASSENEN

Flits! Multimediale monoloog rond (weekend-)ongevallen. Snapshot van jong leven dat omslaat in een nachtmerrie. (Doelgroep 14+)

Flash! - Franstalige versie van Flits! Ook beschikbaar voor Vlaanderen. (Doelgroep 14+)

Grens. Theater met live-muziek rond seksueel grensoverschrijdend gedrag (Doelgroep 15+, volwassenen)

Het Paard van Pizarro. Muzikale monoloog met een flinke dosis humor rond ontdekkingsreizen, een wilde jeugd, ouderdom en vergeten worden (Doelgroep 15+, volwassenen)

LIEDJESPROGRAMMA'S/LEZINGEN/ANIMATIE OP MAAT

 

*WGP werkt met eigen techniekers en beschikt over professionele licht- en geluidsinstallaties. Dit maakt het mogelijk om onze voorstellingen ook aan te bieden op locaties met beperkte technische mogelijkheden. Uiteraard opteren wij er wel voor om onze voorstellingen te laten plaatsvinden in zalen die voldoen aan een basis-theaterstandaard (podium, elektrische voorzieningen, verduisterbare ruimte en voldoende comfort voor de toeschouwers).

*Voor scholen die niet beschikken over een geschikte zaal: WGP werkt ook samen met diverse partners/theaterzalen in heel Vlaanderen. Zij beschikken over een prima (theater)accomodatie en bieden ons de mogelijkheid voorstelling(en) bij hen te laten doorgaan. Informeer via boeking@wimgeysen.be naar de voorwaarden!

*Vele van onze voorstellingen zijn openbaar. Vaak worden zij echter ook opgevoerd in schoolverband. Het is interessant om weten dat ook deze voorstellingen - na aanmelding - kunnen worden bijgewoond door externe toeschouwers. Neem hiervoor contact op via boeking@wimgeysen.be

Wim Geysen Theaterproducties

Over seksualiteit en haar schaduwkant
Vrijdagavond, feestavond!
Een wildebras in Dierendorp
version Française du spectacle Flits!
We zijn niet bang, we zijn niet bang!
Meertalig muziektheater rond WO I