Liedjesprogramma's

Wim Geysen is singer-songwriter. Gedurende de jaren bouwde hij een uitgebreid repertoire uit met eigen Nederlandstalige liedjes en composities. Wim is - naast solo-artiest - ook zanger-tekstschrijver van TUЯF, een sociaal artistiek muziekproject dat diverse organisaties, initiatieven en relevante persoonlijkheden van Wuustwezel op de kaart wil zetten met een cd en live-optredens. TUЯF verzorgt ook andere optredens voor kinderen, famillies en volwassenen - eigen Nederlandstalige liedjes in alle stijlen, aangevuld met het beter Nederlandstalige luisterlied en covers. Info: https://www.facebook.com/TU%D0%AFF-2035353126710648/?modal=admin_todo_tourDaarnaast is Wim bezieler van Oerbos - een cross-overproject dat woord verbindt met muziek en beeldende kunst. Info over Oerbos (Hart's Tocht) vind je verder op deze website. Wim biedt ook optredens aan met De Wilde Wimmen. Wim Van Deuren (de vroegere begeleider van Els De Schepper, nu toetsenist bij The Scabs, Katy Too, en ander fraais) en hijzelf bieden drie muziekprogramma's aan: Liedjes voor Deugnietjes - eigen liedjes en bewerkingen van all-time-favourites voor kleine en al wat opgeschoten mensjes; Matinee animee, swaree komplikee - hits & covers voor cafés, huis-tuin- en keukendoeleinden en festiviteiten allerhande; en Schlagerij Vangisteren - een heerlijk meezingprogramma, uitermate geschikt voor 'de derde leeftijd'. Piano, gitaar, percussie, kazoo, zang en veel meer. Eigen Nederlandstalige creaties, (vertalingen van) het betere internationale luister- en feestlied en covers van muziek uit De Lage Landen en ver daarbuiten.  Alle info op www.dewildewimmen.be.

*MATINEE ANIMEE/ SWAREE KOMPLIKEE – muziekprogramma voor jongeren & volwassenen

Van Schoepen tot Brel en van Neefs tot Dessin, van The Beatles tot The Rolling Stones en van Noordkaap tot Raymond van het Groenewoud. Met Matinee Animee / Swaree Komplikee haalt u een namiddag- of avondvullend programma in huis (of in uw café) waar de Wimmen u doorheen decennia Belgische en internationale hits, smartlappen en levensliederen loodsen. Ook beschikbaar: middagje en/of avondje Frans en Nederlandstalig chanson! Voor u 't weet zingt u uit volle borst mee en hoopt u dat er niemand aan het filmen is.

*SCHLAGERIJ VANGISTEREN – muziekprogramma voor (gevorderde) volwassenen

De Wilde Wimmen smarten lap en kunsten klein! Ze grasduinen door het levenslied en brengen werk van Adamo tot Vanuytsel, van Maffay tot Sonneveld, van Tura tot Aznavour en van Denver tot Elvis. De Wimmen zingen en begeleiden zichzelf (en u!) op gitaar, piano, mandoline en percussie. Een heerlijk meezinggebeuren om je nog eens op de muziek van je jeugd te storten!

*LIEDJES VOOR DEUGNIETJES – muziekprogramma voor kleine en al wat opgeschoten mensjes

Met woord, spel, zotte toestanden en liedjes over geboorte, vriendschap, kleine en grote pleziertjes en verdrietjes, Looprapje (het nichtje van Roodkapje), piraten, monsters en avontuur. De Wilde Wimmen nemen jullie mee op een hilarische en uitbundige muzikale reis! Een geanimeerd, interactief optreden met Wilde Wimmen-songs en eigentijdse bewerkingen van bekende kinderliedjes. Jukebox op kindermaat!

Bekijk hier enkele fragmenten voor een performance voor volwassenen (met Oerbos): http://youtu.be/svmUNsKP2JA

Bekijk hier vroegere optredens met Samoerai Rockt!: http://youtu.be/2mIkLjDdsVY  /  http://youtu.be/T7OnnVSllbs  /  http://youtu.be/x5B2ehosK9s

 

Prijs Solo/ TUЯF/Oerbos/De Wilde Wimmen: variabel; op vraag (boeking@wimgeysen.be)

Wim Geysen Performance

samenwerking met contrabassist Joris Vanvinckenroye (BASta, Aranis)
oerbos ‹ het~;-sen › 0.1 bos waaraan de mens niets heeft veranderd (van Dale)
Creatief muziekprogramma met een flinke dosis zelfrelativering
Vrolijk muziekprogramma voor kinderen en families