Fabulatoriërs

Een rondzwervend volk komt aan in de stad. Zij zijn vermoeid, verzwakt door de verre reis. Fabulatoriërs, zo worden zij genoemd. Hun opdracht is verhalen te strooien in luisterende oren. Hun Muze is doodziek, want onderweg kregen zij weinig gehoor. Vandaar hun smeekbede aan het toegestroomd publiek: Muze moet worden gevoed! Fabulatoriërs leven immers van Het Woord. Zonder Woord geen bestaan.

Fabulatoriërs is een ingekleed vertelfestival, een totaalspektakel voor jong en oud. Vertellingen worden afgewisseld met muziek, dans en acrobatie. De Fabulatoriërs worden bijgestaan door Luistermeisjes en Fluisterkinderen. Het publiek krijgt de kans om zelf verhalen te vertellen die een plaats krijgen in het geheel. Deze middag- of avondvullende performance ging in augustus 2011 met groot succes in première in Het Werkhuys in Borgerhout, was nadien de opener voor Theaterfestival Borgerhout en is beschikbaar voor verenigingen en cultuur- of ontmoetingscentra. Een ode aan de vertelkunst!

Vijf tot zeven vertellers,  twee acteurs, muzikanten, een acrobate en twee fluisterkinderen. De groep zorgt zelf voor de technische ondersteuning. Het spektakel duurt ongeveer drie uur. Een co-productie met 'De Huiskamer' - www.huiskamer-verteltheater.be   

Prijs: 2250 euro met volledige bezetting (excl. vervoersonkosten, 6% BTW en auteursrechten) 

Wim Geysen Performance

samenwerking met contrabassist Joris Vanvinckenroye (BASta, Aranis)
oerbos ‹ het~;-sen › 0.1 bos waaraan de mens niets heeft veranderd (van Dale)
Creatief muziekprogramma met een flinke dosis zelfrelativering
Vrolijk muziekprogramma voor kinderen en families